«Карпати» – «Рубікон» – 3:0

  • 27 Листопада, 2021

Повноцінний реванш і добрий настрій перед відпусткою

Для галичан було украй важливо перемогти «Рубікон» і бажано з великим рахунком. По-перше, треба було узяти реванш за поразку у першому колі, по-друге покращити своє турнірне становище, і по-третє бодай зрівняти різницю забитих та пропущених голів.

Підопічні Карлоса Інарехоса вирішили не відкладати справу в довгий ящик і відкрили рахунок вже під час своєї першої атаки. Береза підключився лівим флангом і видав шикарну передачу на дальню штангу. Сущак відклеївся від захисників і елегантно перекинув голкіпера «Рубікона» головою – 1:0. Але для гостей це був лише початок неприємностей. Буквально за хвилину гравець киян відмахнувся від Авраменка у центрі поля і одразу ж побачив перед собою червону картку.

Вийшло так, що вилучення зіграло проти «Карпат», оскільки суперник закрився на своїй половині поля, не даючи адекватних можливостей для атак. Тож до перерви пробити діри в обороні «Рубікона» карпатівці не змогли, а самі кияни навіть не думали про якісь офенсивні дії.

По перерві стало значно цікавіше, особливо після того, як на полі з’явився Бей. Він додав швидкості та креативу в атаці, тим більше, що й «Рубікон» почав намагатися переходити центр поля. Разом із активними Давідом та Вичижаніном, галичани буквально закидали кіпера гостей моментами та ударами. Відчувалося, що кияни втомлюються у меншості, тож шансів на порятунок у них практично не було.

Після кількох нереалізованих нагод, карпатівці все ж забили другий гол. Давід оцінив забігання Вичижаніна з-за спин захисників класною передачею і Андрій головою ефектно повторив шедевр Сущака. Стало ясно, що «Рубікону» вже нічого не світить в цій грі, а от галичани піймали кураж і понеслися забивати втретє. За кілька хвилин до фінального свистка, Лебедь у своєму фірмовому стилі виконав штрафний – без шансів для воротаря.

Тож галичани повноцінно віддали супернику борг за поразку у першому колі, забили три дуже красиві голи, зрівняли різницю забитих-пропущених і взагалі, підуть у відпустку з добрим настроєм.      

Поділитися: