Завершальна гра року на «Хет-трик Арені»

  • 26 Листопада, 2021

Проти «Рубікона» зіграємо в Франківську

У суботу галицькі «Карпати» завершують футбольний рік поєдинком проти київського «Рубікона». Після цього команда йде у тривалу відпустку. Однак, щоб настрій під час відпочинку був хорошим, галичани повинні реабілітуватися за прикру та неочікувану поразку у першому колі. Тоді, нагадаємо, «Рубікон» переміг з рахунком 3:0.

Минулий тур «Карпати» пропускали з турнірних причин, через непарну кількість команд. Однак, до матчу команди підійдуть в однакових кондиціях, зважаючи на те, що кияни так само не грали. Їхній очний поєдинок із «Буковиною» не відбувся, оскільки команда з Чернівців на матч не приїхала. Все ж, галичани провели минулий тиждень з користю. Після класного спарингу із рівненським «Вересом» та вакцинації від коронавірусу, гравці змогли добре відпочити і з понеділка повноцінно готуватися до крайнього матчу у році.

Підопічні Карлоса Інарехоса працювали на штучному полі, зважаючи на те, що матч з «Рубіконом» пройде на «Хет-трик Арені» в Івано-Франківську – там, де два тижні тому «Карпати» не змогли переграти «Мункач». На жаль, іспанський тренер не зможе розраховувати на Сергія Мелінишина – основний центральний захисник команди отримав четверте попередження, тож пропускатиме гру через дискваліфікацію. Не допоможе галичанам і Микита Зеленський – основний кіпер також змушений, вже востаннє, підтримувати команду з трибун: на цьому його дискваліфікація завершиться. Усі інші галичани готові до гри.

Тож матч проти «Рубікону» розпочнеться у суботу, 27 листопада, о 13:30. Пряму трансляцію можна буде переглянути на клубному YouTube-каналі.  

Поділитися: