«Лівий берег» – «Карпати»: перед матчем

  • 17 Жовтня, 2021

Галичани зіграють проти головного претендента на Першу лігу

До початку цього чемпіонату мало хто в Україні знав про цей клуб з Києва. Однак, керівництво лівобережців це не дуже хвилювало. Вони підійшли до питання розвитку стратегічно – спершу інфраструктура, потім все інше. Коли ж увесь фундамент був готовим, можна і вікна з дверима ставити. Для того, аби швидко вийти до вищого дивізіону, Микола Лавренко та Микола Павлов запросили до складу як мегадосвідчених гравців, так і перспективну молодь. Одні лише імена Реви, Іщенка, Ксьонза, Старгородського та інших виконавців мали б наводити жах на суперників. І ця тактика спрацювала – «Лівий берег» громив усіх підряд, аж поки не приїхав до Львова, на матч з «Карпатами». Власне, ця поразка – єдина втрата очок команди в чемпіонаті.

Збалансований та різноманітний склад дозволяє Анатолію Бузніку маневрувати і здобувати результат. 38 голів забили кияни – більше за будь-яку іншу команду в чемпіонаті. Пропустили лише 7. Звісно, для молодої галицької команди, сьогоднішній матч стане надскладним. З іншого боку, цей поєдинок дасть відповіді на запитання – наскільки добре команда підготувалася до такого екзамену. Карлос Інарехос протягом тривалого часу працює з гравцями над тактичними моментами, демонструючи їм нарізки з попередніх матчів у максимально доступному форматі. Кілька разів на тиждень, в офісі клубу, іспанський фахівець показує команді як позитивні, так і негативні епізоди, аби вона максимально швидко засвоїла інформацію та підвищувала свій рівень.

Цілком можливо й те, що у матчі проти «Лівого берега», Карлос Інарехос запропонує нові варіанти гри в атаці, також ймовірно, що ми побачимо новачків у справі. Як воно буде – дізнаємося о 15:00. Пряму трансляцію матчу можна переглянути тут

Поділитися: