Мордас у збірній туру. Скотто – кращий іноземець

  • 16 Жовтня, 2021

Автори голів у символічній збірній

Видання Sportarena визначила кращих виконавців минулого туру Другої ліги. До переліку кращих потрапили Богдан Мордас, який відзначився дублем у ворота «Ниви», а також Ікер Скотто, в активі якого вирішальний гол.

«Вінницька «Нива» цього року кинула виклик лідерам і сама вже сприймається потенційним претендентом на вищі місця, тому галичани налаштовувалися на дуже серйозний матч і здобули результативну домашню перемогу. Ключовим її компонентом стала яскрава, винахідлива гра групи атаки, а також безпосередньо 19-річного Мордаса. Хлопець, знайдений в аматорських змаганнях, здорово себе проявляє в поточному чемпіонаті. Він відкрив рахунок, коли після розіграшу кутового вдало замкнув подачу Лебедя, потім скористався зручним пасом Бея. Варто відзначити, що Богдан діяв номінально попереду, проте, завдяки адаптивності та участі в атаках, був постійно небезпечним і відзначився вирішальним дублем».

«19-річний аргентинець вийшов на заміну в матчі з вінничанами, на 78-й хвилині давши відпочинок герою матчу Мордасу. І Скотто відразу ж почав відпрацьовувати довіру. Активізував гру, а в компенсований час підтримав у швидкій атаці Сущака. Скориставшись його пасом, встиг прокинути м’яча повз воротаря. Це був переможний гол у матчі з «Нивою».

Джерело: Sportarena

Поділитися: