Карлос Інарехос: «Продовжуємо працювати»

  • 11 Жовтня, 2021

Коментар іспанського тренера

«У цьому матчі вистачало боротьби, загалом гра була доволі рівна. Кінцівка виявилася геть непередбачувана, будь-хто міг забити вирішальний гол. Радий, що спрацювали наші швидкі контратаки, ми ловили суперника, закидаючи їм м’ячі за спину. Це дозволило досягти результату. Також відзначу «Ниву», яка виглядала дуже непогано. Але цього разу перемогу святкуємо ми».

«Чому були проблеми з обороною? Справа у тому, що у нас в команді немає багато високих футболістів, тож «Нива» вирішила цим скористатися. У гостей було багато навісів, багато кутових і верхової боротьби, котру нам не завжди вдається виграти. Велика кількість гравців була змушена залишатися на своїй половині, щоб допомагати обороні витримувати високий пресинг суперника та його навіси. З багатьма компонентами ми сьогодні впоралися». 

«У «Карпат» зараз довготривала серія проти лідерів. Зважаючи на те, що практично всі наші гравці молоді, доволі складно тримати такий ритм. Але ми все одно працюємо над тим, щоб постійно покращувати свій рівень. Ми стараємося грати на перемогу постійно, але із зрозумілих причин, результат не завжди нас задовольняє. Тому продовжуємо працювати». 

Поділитися: