«Карпати» – «Нива»: перед матчем

  • 9 Жовтня, 2021

Серія матчів проти лідерів триває

У галицької команди надзвичайно важкий календар – серія матчів проти усіх найсильніших команд групи «А» Другої ліги. У неділю «Карпати» зустрінуться проти вінницької «Ниви», яка по-трохи починає своє відродження.

«Нива» – клуб унікальний. Насамперед тим, що її президентом є Артур Загорулько – лідер команди і кращий бомбардир чемпіонату (8 голів). Уродженець Одеси і вихованець донецького «Шахтаря» свого часу був одним із найбільш талановитих молодих гравців, але якихось серйозних успіхів у великому футболі не досягнув. Зараз же, безкоштовно отримавши вінницький клуб від попередніх власників, він, користуючись порадами свого тестя-бізнесмена, доволі вдало поєднує як ігрову так і менеджерську діяльність. Власне, саме завдяки зміні керівництва, «Ниві» вдалося вижити і більш сміливо дивитися у майбутнє.

«Нива» і «Карпати» сусіди по таблиці, але відстань між ними доволі пристойна – 4 очки. У команди Володимира Циткіна 5 перемог та по три нічиї і поразки. Після стартової невдачі, вінничани видали чудову серію із перемог, але останнім часом знову попали під ігровий спад. Спершу дві поразки від «Діназа» та львівських «Карпат», а згодом дві сухі нічиї проти «Чернігова» та «Буковини».

Не в кращому настрої перебувають і підопічні Карлоса Інарехоса, який все ж спокійно та впевнено продовжує доносити до молодих карпатівців своє бачення ігрових моментів. Звісно, результати не тішать, але на це є адекватні причини. Головна з них – відсутність повної обойми через травми ключових виконавців. Попри це, «Карпати» не засмучуються і наразі вчаться на своїх помилках. До слова, усі ігрові моменти, як позитивні, так і негативні, головний тренер галичан максимально детально пояснює команді під час аналізу біля проектора. І рано чи пізно це дасть результат.

А гра проти «Ниви» відбудеться у неділю, на бурштинському «Енергетику». Початок гри о 15:00.

Поділитися: