ЛНЗ – «Карпати» Галич: перед матчем

  • 6 Жовтня, 2021

Галичани їдуть у гості до претендента    

На молоду галицьку команду чекатиме непросте випробування у Черкасах – уже сьогодні підопічні Карлоса Інарехоса проведуть матч проти одного з лідерів чемпіонату. ЛНЗ – довготривалий футбольний проект, що розпочав свою діяльність з найнижчих, аматорських дивізіонів.

Клуб робив усе поступово та зважено – запросив кваліфікованого тренера, провів акуратну трансферну діяльність. Фактично, усі підготовчі роботи виконувалися на аматорському рівні, щоб пролетіти Другу лігу за раз і одразу ж вийти до Першої. Наразі, плани лебединців доволі успішно здійснюються і команда тримається серед лідерів групи «А».

За 10 поєдинків, підопічні Юрія Бакалова здобули 7 перемог та одного разу зіграли внічию. Щодо поразок, то першу з них ЛНЗ зазнав у стартовому турі від «Лівого берега». А от друга поразка стала сенсаційною – чернівецька «Буковина» несподівано для всіх перемогла суперника на виїзді 0:2.

І Карлос Інарехос, і Юрій Бакалов не зможуть розраховувати на оптимальні склади. У господарів матч пропускатиме Антон Євдокимов, у гостей – Назар Сущак. Обидва гравці перебрали із жовтими картками.

Тож матч ЛНЗ – «Карпати» розпочнеться о 16:00. Пряму трансляцію матчу можна переглянути тут:

Поділитися: