ЛНЗ – «Карпати» – 5:0

  • 6 Жовтня, 2021

Галичани поступаються на виїзді 

Те, що матч буде складний для галичан було зрозуміло – ЛНЗ один з лідерів чемпіонату, команда вже досвідчена, яка багато забиває і мало пропускає. Натомість підопічні Карлоса Інерехоса – молоді хлопці, яким ще необхідно чимало вчитися. ЛНЗ, власне, і приготував гостям хоч і не приємний, але загалом корисний урок. Лише у матчах проти сильніших команд можна самому стати сильнішим.

Перший тайм виявився для галичан провальним – три помилки в обороні коштували трьох голів. Спершу Вичижанін не кращим чином виніс м’яча з воротарської зони – точно на ногу Насонову, який з лінії карного майданчика влучно пробив у дальній нижній кут.

Згодом уся оборона прогавила стрибок Тарасенка, який залишився без опіки після кутового – це вже 2:0. І, нарешті, пенальті за гру рукою Даніловського. Хоч фол мав місце, але звинувачувати Романа складно – це швидше невдалий збіг обставин.

На жаль, самі гості в атаці були не такими переконливими – згадати можна хіба що два удари від Лебедя та Даніловського, але кіпер ЛНЗ з ними впорався.  

Попри заміни, проведені у перерви, ситуація на полі не змінилася – ЛНЗ продовжив тиснути на ворота Зеленського. Господарі забили ще двічі – в обох випадках після вдалих та злагоджених дій в атаці. У «Карпат» же буде можливість реабілітуватися за цю поразку вже в неділю, у домашній грі проти вінницької «Ниви».

Фото ЛНЗ

Поділитися: