«Буковина» – «Карпати»: перед матчем

  • 1 Жовтня, 2021

Галичани їдуть в гості до «жовто-чорних»

Головною сенсацією минулого туру стала виїзна перемога чернівецької «Буковини» над одним з лідерів та претендентом на вихід у Першу лігу – черкаським ЛНЗ. Дубль Василя Палагнюка у другому таймі приніс команді Євгена Коваленка три очки та зміцнення позицій у турнірній таблиці.

Власне, це була друга перемога буковинців в сезоні, а першу вдалося здобути у четвертому турі над «Рубіконом» 5:1. Ще три пункти «жовто-чорним» вдалося здобути сумарно, у матчах проти «Києва», «Чайки» та «Чернігова» – усі ці матчі завершилися без голів. «Мункач», «Діназ», «Дніпро» та львівські «Карпати», у свою чергу, перемагали буковинців.

Щодо «Карпат», то підопічні Карлоса Інарехоса мали можливість провести повноцінний тижневий цикл та як слід підготуватися до матчу з непростим суперником. Іспанський тренер чимало часу присвятив тактичній роботі, розбираючи перед проектором з гравцями сильні і слабкі сторони «Буковини». Також відбулося чимало персональних бесід, відповідно до яких, формуватиметься основний склад. Чи вдалося команді зрозуміти тренерські настанови зможемо дізнатися вже в суботу. Гра у Чернівцях розпочнеться о 16:00.

Поділитися: