Карлос Інарехос: «Нинішні «Карпати» – довготривалий проект»

  • 28 Вересня, 2021

Коментар головного тренера галичан

Перший матч на чолі галицьких «Карпат» для Карлоса Інарехоса завершився внічию. Після гри іспанський спеціаліст поділився своїми враженнями.

«Насамперед, дякую за запрошення до України. Початок вийшов досить добрим, мені дуже подобається ставлення футболістів до гри і тренувального процесу. Тішить, що хлопці завжди націлені на перемогу. Також подобається те, що команда молода, в неї є перспектива». 

«Я зараз вже не можу поміняти результат гри, але команда виступила досить добре. Були моменти, коли ми значно переважали суперника. Щодо планів на сезон, то вони ще будуть коригуватися, але ми завжди гратимемо на перемогу».

«Задля покращення комунікації з футболістами я мушу вивчити мову, але зараз, як на полі, так і в тренувальному процесі, мені допомагає наш чудовий перекладач Марія Білоус. І все ж, футбол – це гра універсальна. Є речі, які зрозумілі, незалежно від мови спілкування. Вважаю, що нам вже вдалося налагодити певний контакт з гравцями. Підсилення? Воно буде, але справа в тому, що нинішні «Карпати» – це довготривалий проект, ми завжди будемо думати про покращення гри. Підсилюватися ми будемо у тому випадку, якщо виникне необхідність. Усе буде спокійно і розмірено».

Поділитися: