«Карпати» – «Чернігів»: перед матчем

  • 25 Вересня, 2021

Перше випробування для нового тренера

У неділю галицькі «Карпати» зіграють матч чергового туру групи «А» у Другій лізі. На поле команда вийде під керівництвом нового головного тренера – іспанського фахівця Карлоса Інарехоса.

Чернігівці, як і галичани, провели 8 турів, в яких здобули одну перемогу над черкаським «Дніпром», забивши два голи у першому таймі. Ще один гол вони забили у ворота «Діназа», але втримати можливість здобути 3 очки не змогли. Власне, це весь гольовий здобуток «тигрів» – в інших матчах вони не забивали.

Також в умовному активі команди дві сухі нічиї проти «Києва» та «Буковини», здобуті удома. Щодо виїзних матчів, то в усіх чотирьох випадках, підопічні Валерія Чорного програвали.

Карпатівці ж прагнутимуть здобути свою чергову перемогу з кількох причин. Насамперед команду цікавить турнірна мотивація, але необхідно і заявити про себе новому головному тренеру, адже особливо багато часу на знайомство у них не буде – Карлос Інарехос проведе лише кілька тренувань.

Тож поєдинок між «Карпатами» та «Черніговом» відбудеться у неділю, о 14:00, на стадіоні «Енергетик» у Бурштині. Запрошуємо усіх відвідати матч та підтримати рідну команду.

Поділитися: