«Карпати» – «Діназ»: перед грою

  • 10 Вересня, 2021

До Бурштина їде один з лідерів чемпіонату

У суботу галицькі «Карпати» зіграють доволі принциповий поєдинок проти одного з лідерів групи «А» вишгородського «Діназу». Лише одна поразка від топового претендента на підвищення в класі, лише одна нічия у матчі з аутсайдером (пропущений гол на останніх секундах) та п’ять перемог – команда з Київщини традиційно готова до боротьби за найвищі місця.

Підопічні Володимира Бондаренка до матчу проти «Карпат» підходять у доволі позитивному настрої. 16 очок після семи турів дозволяють їм дивитися в майбутнє із серйозними надіями. «Діназ» поступився лише раз – на виїзді команда програла черкаському ЛНЗ, команді, що цілеспрямовано рухається в напрямку першої ліги. Нічия проти іншої черкаської команди – «Дніпра», – радше випадковість, адже «Діназ» пропустив на 90+4 хвилині, щоправда, дуже красивий гол. Господарі навіть не змогли розвести м’яча з центра поля. Усі інші матчі вишгородці виграли без особливих клопотів, навіть у ще одного претендента на підвищення у класі – львівських «Карпат».

Суттєвою перевагою над іншими суперниками у «Діназа» є те, що команда грає практично одним і тим же складом. Більше того, ключовий гравець Євген Чепурненко повернувся з «Десни» і знову тероризує оборону суперників. Зі старту чемпіонату він забив уже 4 голи і ділить лідерство у переліку кращих бомбардирів.

У свою чергу «Карпати» провели дуже продуктивний спаринг проти ПФК «Львів». Хоч і програли, зате отримали якісну порцію тонусу та досвіду, а також перевірили у дії новачків з Аргентини. Не виключено, що хтось з них здобуде шанс вийти в основі на матч проти «Діназа».

Сама гра між «Карпатами» та «Діназом» розпочнеться у суботу, о 15:00, на бурштинському стадіоні «Енергетик». Запрошуємо усіх відвідати цей матч та підтримати улюблену команду.  

Поділитися: