«Карпати» – «Дніпро» (Черкаси): перед грою

  • 27 Серпня, 2021

Команда повинна реабілітуватися за поразку

Сьогодні о 17:00 на стадіоні «Енергетик» у Бурштині розпочнеться матч 6-го туру групи «А» Другої ліги між галицькими «Карпатами» та черкаським «Дніпром».

Наші гості зіграли вже 5 поєдинків, зуміли одного разу перемогти, двічі завершували матчі внічию та ще двічі програли. У попередньому турі дніпряни здобули першу в сезоні перемогу над «Буковиною», тож тепер готові до серйозної боротьби із «Карпатами».

Оригінальності поєдинку та особливих емоцій додасть головний тренер «Дніпра» Тарас Ільницький, який є вихованцем бурштинського футболу. Коуч черкаського клубу лише з літа очолює нову команду, а до цього працював у штабі іншого черкаського клубу – ЛНЗ.

Щодо «Карпат», то уболівальники цілком ймовірно зможуть побачити на полі Лукаса Патанеллі, аргентинського вінгера, який повернувся в розташування клубу після тривалої реабілітації від отриманої травми. А от Олега Березу головний тренер галичан залучити не зможе – захисник вже йде на поправку, але грати поки не готовий.

Також нагадуємо, що усі охочі зможуть смачно й недорого перекусити на стадіоні – для уболівальників буде відкритий спеціальний фуд-корт.

Фото ФК “Карпати”

Поділитися: