Запрошуємо на свято футболу у Бурштині

  • 25 Серпня, 2021

У п’ятницю буде весело і смачно

У п’ятницю, 27 серпня, галицькі «Карпати» нарешті проведуть свій перший домашній матч на стадіоні «Енергетик» у Бурштині. Суперником буде черкаський «Дніпро», який займає 10-у сходинку в таблиці. Сама гра розпочнеться о 17:00, але окрім звичайного футболу, уболівальники зможуть розважитися на території спортивного комплексу.

ФК «Карпати» подбав про дозвілля фанатів та приготував для них можливість смачно і недорого перекусити або й навіть повечеряти після закінчення робочого тижня. Відвідувачі стадіону зможуть придбати найрізноманітніші напої (пиво, зокрема й безалкогольне, квас, соки, воду, чай, каву, енергетики), а також безліч снеків (хот-доги, картоплю фрі, курячі ковбаски, чіпси, горішки, насіння, сухарики, кукурудзу, попкорн, бастурму, суджук, махан, вафлі). Із таким асортиментом, уболівати значно цікавіше, а сам перегляд футбольного матчу перетвориться на справжнє свято.

Такі події не будуть разові – у подальшому ФК «Карпати» розвиватимуть роботу з уболівальниками, особливо з дітьми. На найменших фанатів чекатимуть різноманітні конкурси та розваги.   

Тож щиро запрошуємо усіх мешканців регіону завітати до Бурштина та підтримати свою улюблену команду!

Поділитися: