Професіоналами стають на «Україні»

  • 19 Серпня, 2021

Враження колумбійців від дебюту за «Карпати»

Опорник Гілмар та вінгер Дуван – двоє колумбійських талантів зіграли свої перші матчі на професійному рівні. Перший вийшов у стартовому складі, другий – на заміну у другому таймі. Для кожного з них кубкове дербі запам’ятається на все життя, адже далеко не кожному вдається дебютувати на легендарному стадіоні, за присутності великої кількості глядачів.

«Особисто я досить добре почувався, мені не бракувало підтримки одноклубників, а ще я відчував підтримку тренера, який довірив мені місце в основному складі. Чи задоволений я своєю грою? Звісно, можна було краще. Погано те, що я отримав жовту картку у першому таймі, тому згодом мусів діяти значно обережніше. Цей компонент мені необхідно покращити» – каже Гілмар.  

«Як тільки вийшов на поле, почувався не дуже добре, я нервував, був мандраж. Згодом адаптувався і почав виконувати те, що вимагав від мене тренер. Але хотілось би самому подивитися зі сторони на свої дії і проаналізувати їх. Сподіваюся, вже в наступному матчі я зіграю значно краще» – додав Дуван.   

Фото ФК «Карпати»

Поділитися: