Залишаться лише одні «Карпати»

  • 18 Серпня, 2021

Сьогодні битва за Кубок!

За іронією долі, саме матчем проти львівських «Карпат» галичани стартують у цьогорічному розіграші Кубка України. Кожен охочий зможе безкоштовно відвідати поєдинок на стадіоні «Україна», починаючи з 18:00.

Новостворені львівські «Карпати» укомплектовані надзвичайно досвідченими гравцями, у яких за спиною сотні матчів на рівні УПЛ. Логічно, що ця команда боротиметься за вихід до Першої ліги і наразі все в підопічних Андрія Тлумака складається якнайкраще. І в Кубку, і в чемпіонаті, «зелено-білі» лише перемагають, багато забивають і надійно обороняються. Окрім цього, головний тренер «левів» має у розпорядженні велику кількість виконавців, що дозволяє йому безболісно проводити ротацію.

Тим часом і галичани змогли укомплектувати свій склад двома новачками – це молоді колумбійські футболісти Гілмар Болівар та Дуван Бальсейро. Але трансферна політика «Карпат» на цьому не закінчилася і невдовзі до команди приєднаються чергові новачки. На жаль, не обійдеться і без втрат. Під час спарингу проти ДЮШ «Львів» травму отримав Олег Береза і в кубковому матчі не зіграє.

Тож у середу очікуємо емоційний та напружений матч у Львові. Усі, хто не зможе потрапити на стадіон, матимуть можливість переглянути кубкове дербі на YouTube.

Поділитися: