Драма без задоволених – нічия у Закарпатті

  • 9 Серпня, 2021

«Карпати» везуть з Дерцена одне очко

Із закарпатського селища Дерцен, що поблизу Мукачевого, галичани могли привезти як перемогу, так і поразку – усе вирішувалось в останні хвилини гри. Драматичні події поєдинку, безперечно, мають увійти в чарти Другої ліги – емоцій та нервів вистачить на кілька турів.

«Мункач» здорово стартував у новому для себе турнірі, здобувши, як і «Карпати», дві перемоги. Тож в очному матчі зустрічалися лідери. Однак, «Карпати» відразу дали зрозуміти, що вони приїхали грати першим номером і це їм повністю вдавалося. Тоді як Віталій Шумський, який відбував дискваліфікацію і перебував за межами технічної зони, постійно висловлював невдоволення діями своїх підопічних. І було за що – оборона тріщала і лише щастя врятувало «Мункач» від неприємностей. Як завжди гостро діяв Деда, але бракувало гостроти. Натомість, Бей скористався своїм моментом – після прострілу Мордаса, Андрій точно пробив з центральної зони. Здавалось би, що «Карпати» зараз дотиснуть деморалізованого суперника, але так не сталося. Закарпатці знайшли в собі сили і рахунок зрівняли. На рівному місці Калинчук сфолив перед власною карною зоною і Сергій Стень, який ще не так давно був партнером Тимофія у львівських «Карпатах», неймовірно потужно пробив зі штрафного без шансів для Зеленського.

На початку другого тайму все повторилося, лише в інші ворота. Калинчук фолить, Стень знову забиває зі штрафного – цього разу Зеленському вдалося лише скоригувати політ м’яча, але це не допомогло – 2:1. Тепер вже «Карпатам» довелося відіграватися. Масовані атаки врешті решт дали результат – Вичижанін потужно пробив з лінії штрафного, кіпер господарів не дуже вдало відбив перед собою, акурат на ногу Деди, який зорієнтувався швидше за оборонців – 2:2.

Господарі могли вигравати і мали для цього все необхідне. Калинчук зробив своєрідний хет-трик, коли у штрафному зіграв рукою – пенальті. Тепер вже свій хет-трик мав робити Стень, але Зеленський примудрився потягнути важкого м’яча. У підсумку нічия, яка сподобалася хіба стороннім глядачам, адже кожна з команд могла перемогти.

Фото МФА «Мункач»     

Поділитися: