Політ нормальний – є друга перемога

  • 1 Серпня, 2021

«Карпати» впевнено перемогли «Чайку» з Київщини

Зважаючи на певні складнощі зі стадіоном у Бурштині, галицькі «Карпати» були змушені провести свій перший домашній матч в новому чемпіонаті на франківському стадіоні «Рух». Однак зміна локації не завадила підопічним Любомира Вовчука здобути чергові очки. 

Героєм матчу мав стати Ярослав Деда, який спокійно міг оформлювати хет-трик, однак примудрився змарнувати усі свої нагоди. Перша з них взагалі трапилася секунді на 10-ій, коли оборонці «Чайки» запанікували і фактично дозволили карпатівцю вийти сам на сам з кіпером. Але і цю можливість і ще дві по перерві Деда не використав. 

Попри це «Карпати» дуже акуратно та спокійно переважали свого опонента, якому теж зрідка вдавалося знаходити моменти, але до серйозних загроз біля воріт Зеленського не доходило. Вирішальним став момент під кінець зустрічі, коли галичани вичавили максимум із, здавалось би, рядового стандарту. Ніхто не очікував, що Олег Береза наважиться на прямий удар з кута штрафного, усі чекали на навіс. Проте крайній захисник чітко прибив павучка у ближній дев’ятці – кумедно, що спершу ніхто нічого не зрозумів, ані сам автор шедевру, ані воротар «Чайки». Лише за кілька секунд один опинився в обіймах партнерів, а другий спантеличено дивився в небо… 

Поділитися: